Skin Boosters – SOS хидратация на кожата след летните месеци

0
2049

Какво представляват Скин бустерите (Skin Boosters)?

Скин Бустера (Skin Booster) е медицински продукт за подмладяване на кожата и подобряване на качеството ѝ. Осигурява продължителна хидратация, повишава нейната плътност, еластичност и гладкост. Инжектирането на мека хиалуронова киселина, частично стабилизирана, насища кожата, подтиска процесите на стареене и изсушаване в нея. В резултат на това, кожата е сияеща, гладка и стегната.

Могат ли да се комбинират с други процедури?

Скин бустерите могат да се съчетават и с други естетични процедури, като Мезотерапия или Дермални филъри, например. Това, което ги различава от останалите инжекционни процедури, съдържащи хиалуронова киселина, е предимството, че тук тя е омрежена, което я прави по-устойчива и удължава действието на скин бустера.

Как протича самата процедура?

Непосредствено преди процедурата нашите дерматолози ще направят консултация с Вас, за да преценят кой е най-подходящият за Вашата кожа продукт. Поставя се локална анестезия, с която пациентът престоява 30 минути. Някои от скин бустерите съдържат лидокаин, което допринася за по-добрия комфорт на пациента по време на процедурата. Самата процедура се извършва с множество убождания, като инжектирането на продукта е по-дълбоко в дермата.

В кои зони е подходящо да бъде поставен?

Скин бустерите могат да бъдат поставени в различни зони, в зависимост от нуждите на пациента:

  • на лице, шия и деколте – за цялостно стягане и подмладяване на зоните и заличаване на по-фините бръчки;
  • на устни – за хидратация;
  • и дори на ръце – за хидратация и уплътняване на тънката и изтощена кожа.

Какви резултати да очакваме след поставянето им?

Ефектът от скин бустерите настъпва няколко дни след поставянето им, като се засилва във времето. След втората процедура, резултатът е видим и за околните. За постигане на максимални резултати е необходимо да бъдат направени 3 процедури с интервал един месец.

Скин бустерите на които се доверяваме

И тъй като след професионализма на нашите дерматолози, продуктите, които използваме са второто по важност нещо, сме се доверили на фирми, доказали се във времето, като професионалисти. Дерматолозите ни се доверяват на брандове като Juvederm, RRS, Teosyal и скин бустерите, които те предлагат: Juvederm Volite, RRS Hyalift 75 PROactive, RRS Hyalift 35 PROactive и Teosyal REDENSITY 1.

За да бъдем максимално полезни в това да получите най-добрата грижа за кожата си, ние от Aglea Derma Beauty Team Ви предлагаме -30% от редовните цени на Skin Boosters до края на най-летния месец август!

Тук може да разгледате актуалната ни ценова листа, а час за процедура и безплатна консултация с наш дерматолог, може да запишете на познатите контакти: 032 95 00 00 или 0895 544 050, както и чрез профилите ни в социалните мрежи – Facebook и Instagram.

AGLEA Beauty Team

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here