Esteworld Turkey /трансплантация за коса и пластична хирургия/ в колаборация с AGLEA DERMA

0
1508

Пластичната хирургия е сетивно преживяване, което реализира емоционалните ни желания въз основа на мечтания образ на тялото ни. Това е свързано с рационалните ни потребности да бъдем красиви отвътре навън.

Осигурявайки красота на множество места по целия свят, Esteworld Medical Group /трансплантация на коса и пластична хирургия/ има удоволствието да разшири своите естетични и здравни услуги като стъпи и на българска земя. Esteworld има представителства в цял свят. AGLEA DERMA има огромното удоволствие да представи услугите на международната клиника и на българския потребител.

Когато  се стремим да постигнем желания образ на тялото си, обръщайки се към пластичната хирургия, очакваме разбиране, конфиденциалност, умения, високи постижения и опит от нашия лекар. Разбирането на нуждите на пациентите, в комбинация с изкуството и медерните технологии, са ключа към постигане на идеалния образ.

Медицинските центрове на Esteworld са удобно локализирани на 3 места в Истанбул (Bahcelievler, Etiler, Altunizade), което прави вашето пътуване лесно и удобно. Транспортният отдел на клиниката се грижи за придвижването на всички пациенти от пристигането им на летището – до клиниката и настаняването им в 5 – звездния хотел Crowne Plaza Istanbul.

Под ръководството на най-добрите пластични хирурзи в Европа, семейството на Esteworld предоставя най-високото ниво на медицинска помощ в областта на пластичната хирургия в Турция, като се ангажира да осигури най-добрата лична грижа и най-модерните съоръжения за медицински туризъм на пациентите си. Те винаги  се наслаждават на топла, спокойна и професионална атмосфера. 

Екипът на Esteworld за трансплантация на коса, естетична хирургия и грижа за кожата се състои от опитни медицински специалисти – включително специалисти по трансплантация на коса, пластични хирурзи, специалисти по лицево-челюстна хирургия, дерматолози, експерти в  естетичната стоматология и помощен персонал.

„Вярвам в това, че успехите в професионалния ни път ни съпътстват тогава когато човек e заобиколен от позитивни хора, хора които носят подобен на неговия заряд и енергия. Това ме спечели и привлече още при първата ми среща с екипа на Аглея дерма – страшно позитивни хора  и изключителни професионалисти. Това ме накара и да приема идеята за общ проект с клиниката за трансплантация за коса и пластична хирургия Esteworld в Истанбул. Получи се една страхотна колаборация между Аглея Дерма и тях, имаща за цел да творим красота на международно ниво.

 Преди да приема това предизвикателство исках сама да се убедя в това което предлага семейството на Esteworld. Реших да прекарам 5 дни заедно с пациенти на клиниката, следвайки ги по време на целия процес. Турция е известна с това че са изключително любезни – това го очаквах. Но това, което ми направи най-силно впечатление освен доброто обслужване и приятната обстановка бе професионализмът на лекарите и екипите им. Те не се поколебаха да откажат корекции, които биха навредили на пациент или биха довели до незадоволителни резултати. Не всичко е бизнес, не и на всяка цена, особено в сферата на здравето, било то и в пластичната хирургия. Това което видях са можещи и отдадени професионалисти, които се стараят да подобрят външния ни вид по възможно най-безопасния начин.“

Айлин Плякова, Координатор и представител на Esteworld Bulgaria

Екипът на Esteworld и представителя им за България са готови да откликнат на всички ваши запитвания свързани с естетична промяна. Можете да направите запитване за вашата безплатна консултация на телефон +359895544053 или на имейл aylin.pliakova@esteworldturkey.com. След обратната връзка от хирурзите на клиниката, ще получите подробна оценка на вашето състояние, професионални съвети, както и пълна финансова оферта, включваща всички условия на вашата операция и престой в Истанбул.

За повече информация последвайте профилите на Esteworld Bulgaria в социалните мрежи Instagram и Facebook.

AGLEA DERMA в колаборация с Esteworld Bulgaria

в лицето на Aйлин Плякова

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here