Esteworld Bulgaria вече с официален сайт и на български език

0
1385

Аглея Дерма има удоволствието да ви зарадва с една чудесна новина – клиника Esteworld в Истанбул, с която имаме честта да сме в колаборация от няколко месеца, вече има официален сайт на български език.  Както вече сме ви загатнали това е една от първите браншови клиники за присаждане на коса и естетична хирургия в Турция. Семейството на Esteworld Health Group има около 60 представителства в цял свят. Тази година стъпи и на българска земя и въпреки пандемията от Covid 19 в световен мащаб, се радва на голям интерес от страна на потребителите.

 

Южната ни съседка отдавна приема голям брой пациенти от цял свят заради развитата здравна система, качественото обслужване и професионализъм. Тук искаме да поставим и лек акцент на процедурите по присаждането на коса при мъжете.

В последните години , това е може би едно от най-добрите открития на медицината, радващи по-специално мъжкия пол. Турция е пионер в този процес от години. Известен факт е че знаменитости от цял свят  пътуват дотам, за да си присадят коса. В Esteworld работят едни от добрите специалисти по присаждане на коса, като се практикуват съвременни и резултатни методи, утвърдени като‚ “златен стандарт“ в тази насока.

 Това което прави клиниката по-специална е фактът, че е профилирана изцяло и само в областта на естетичната хирургия и присаждането на коса. В екипа ѝ намират място едни от най-добрите хирурзи в Турция. Освен популярните и търсени интервенции от дамите (гръдни импланти, ринопластика, липосукция и т.н), болницата разполага и с отделна дентална клиника оборудвана с най-модерна лаборатория и технологии.

Много популярни блогъри и инфлуенсъри освен някои от естетичните корекции прибавят и невероятната “Hollywood smile” на лицето си. Добрата новина е, че всичко това е на достъпни цени дори и за стандартите на българския гражданин.

Освен добрата база на клиниките, Esteworld  изключително много държат на качеството на работа, лекарската етика и добрата обратна връзка от пациентите, което е гаранция за реално качествена здравна услуга. В сайта потребителите могат да научат всичко за процедурите които представляват интерес за тях.

Esteworld наистина творят красота по изключително умерен и правилен начин, без да прекаляват с нищо.

Радваме се да споделим всичко това с вас, защото всеки заслужава перфектно качество на услугите, които получава.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here