AGLEA DERMA Beauty Clinic на една година

0
1134

Отминалата седмица донесе редица положителни емоции на Aglea Derma Beauty Clinic и по-специално на Aglea Beauty Team!🌸
Клиниката ни навърши първата си година! Година… изпълнена с работа, но и със заслужени резултати, доволни клиенти и екип, от специалисти, който работи като едно цяло!

С частно парти под формата на коктейл на 30.05.2019 г. отбелязахме този така приятен празник.
Споделяме Ви част от речта на нашия медицински директор, д-р Ива Панайотова:

„Ние, екипът на AGLEA DERMA, се постарахме да работим усърдно, със старание, през изминалата година, за да можем да оправдаем очакванията и предпочитанията на нашите пациенти. Преминахме и през обучения, за да може да осигурим на всички едно висококвалифицирано медицинско обслужване. Искам да благодаря и на създателите на AGLEA DERMA – д-р Ставрев, д-р Фарук и Нагехан, че ни предоставиха възможността да работим с висок клас лазерни технологии, както и да използваме продукти на световно признати брандове в естетичната дерматология. И всички заедно се надявам да продължим да работим, за да поддържаме здравето, красотата и младостта ви. Благодаря ви, за което и бъдете здрави!“

Като комплимент към гостите ни, разиграхме игра като наградите бяха две мезотерапии на партньорите ни Teoxane.

Екипът ни получи безброй положителни отзиви от доволни клиенти, някои от които присъстваха и лично, а други изпратиха цветя и поздравителни картички с прекрасни послания.
Навлизайки във втората си година, като екип, си пожелаваме най-вече здраве, все повече доволни клиенти, оправдали доверието си в нас и със същия хъс и професионализъм обещаваме, че най-хубавото тепърва предстои!

Споделяме и част от снимките от събитието.AGLEA DERMA Beauty Team 🌸

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here