5 причини да пътувате до Истанбул за пластична операция

0
2858

1. Турция е топ дестинация за медицински туризъм.

Турция е в топ 3 световни дестинации за медицински туризъм и най-предпочитаната дестинация от европейските граждани. Причината за това е, че тук са най-успешните лекари, извършващи най-много операции на глава от населението. През изминалата година в Турция са направени 750 000 операции на пациенти от 144 държави. Държавна политика е да се насърчават инвестициите в медицински туризъм и да се инвестира в най-модерните технологии.

2. Опитът

В страната има над 2000 свръхмодерни болници, от които най-голям процент акредитирани клиники от американската организация JCI в световен мащаб. В Турция практикуват повече от 10 000 лекари, специализирали в САЩ и Великобритания. Това са високообразовани специалисти, които упражняват най-модерните техники и обслужват интересът на пациенти от цял свят.

3. Цената.

Всички сме чували, че освен висококачествена услуга в Турция, можем да получим и най-доброто съотношение цена/качество. Предвид поевтиняването на турската лира спрямо лева, за българските граждани достъпът до медицински услуги в Турция е повече от достъпен. Освен това цените често са в пъти по-евтини спрямо цените на същите операции извършени в България.

4.Обслужването.

Всеизвестен факт е, че обслужването в Турция оглавява класациите. Опитни екипи, заинтересованост, внимание към пациента, модерна обстановка, оборудване, последни технологии допълват картината, за да се почувста пациента като цар. Без да преувеличаваме.

5. Не е далеч – само нa няколко часа път с кола от Пловдив.

Eдинственото по-различно условие за пътуване е притежанието на паспорт, тъй като Турция не е част от Европейския съюз.

И освен всичко изброено, Аглея Дерма, като клиника със съдружници от Турция, може да Ви съдейства в организирането на Вашата мечтана пластична операция!

AGLEA DERMA Beauty Team 🌸

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here