Смарт филър срещу хиалуронов филър?

0
1776

С напредване на нашата възраст в тялото ни започват различни промени, които са част от физиологичния процес на стареене.
Една от първите промени е рязкото намаляване на количеството синтезиран колаген в кожата след 25 годишна възраст.

С цел подмладяване и противодействане на този процес, през годините са въведени множество козметични средства, апаратни и инжекционни процедури.

В последните години с нарастваща популярност са хиалуроновите филъри. Те се използват за изглаждане на фините и дълбоки бръчки, възстановяване на изгубените обеми, контуриране на лицето. Те са перфектен избор при млади лица с начални белези на стареене или при пациенти, които поставят редовно филъри.

Какъв обаче би бил нашият избор при по-възрастни пациенти или пациенти, които за пръв път се подлагат на инжекционна корекция?

Елансе е нехиалуронов дермален филър от ново поколение, перфектен за контуриране и лифтиране на лицето. Основната действаща съставка на Елансе е поликапролактона. Микросферите съдържащи се във филъра стимулират синтеза на колаген в нашата кожа и по този начин постигат максимално естествен и мощен лифтинг ефект. Освен по-силното възстановяване на обема, Елансе спомага и за подобряване текстурата на нашата кожа. След процедура с Елансе, като основен плюс, освен видимия лифтинг, пациентите съобщават и за промяна във вида на кожата – тя става по-сияеща и свежа.

Друго основно предимство на продукта е неговата издържливост – от 1 до 4 години в зависимост от избраната ампула. Като естетичен лекар, стремящ се към постигането на максимално добри и естествени резултати аз често избирам работата с Елансе.

д-р Теодор Алексиев,
AGLEA DERMA Beauty Team 🌸

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here