Нашето предложениие за премиум грижа в домашни условия

0
1123

Отдавна заслужила признание в Европа, а вече и достатъчно разпознаваема в България, професионалната линия на най-известния бранд в Швейцария – Teoxane Cosmeceuticals е вече представена в AGLEA DERMA Beauty Clinic. Родината на Teoxane, Швейцария – мястото, където медицинската козметика, банковите услуги и шоколадът са номер 1, е гаранция за много висока класа, работеща и безопасна козметика.

Нашето и Ваше доверие TEOXANE оправдава, чрез контрол на всички етапи на производство, за да може да осигури на клиентите и на специалистите медици висококачествени и чисти продукти. Всички продукти преминават през медицински тестове, а ефикасността и поносимостта към продуктите се оценява от дерматолози. В нито един козметичен продукт на TEOXANE няма парабени, феноксиетанол и алергени. Линията Teoxane Cosmeceuticals е създадена специално като допълваща грижа на специализираните естетични процедури, като подсилва и удължава ефекта им. Продуктите могат да се прилагат и като премиум домашна грижа за кожата.

Водени от идеята, че лицето е всичко друго, но не и статично, Teoxane създават RHA® Resilient Hyaluronic Acid (eластична хиалуронова киселина) иновативна и патентована технология, която предлага портфолио от продукти, с дермо-реструктуриращата формула. За разлика от традиционната хиалуронова киселина, RHA образува мрежа върху зоната на приложение и позволява постепенно отделяне на активните съставки, формула, абсолютно еднаква с тази, използвана в инжекционните дермални филъри Teosyal. Баланса между оптимална грижа за кожата и строга медицина, Teoxane Cosmeceuticals утвърждава като иновативна линия в грижата за кожата, която е в синхрон и допълва специализираните естетични процедури. Всички продукти на Teoxane  са базирани на хиалуронова киселина и са допълнени с различни компоненти от растителен произход. Серия от продукти, насочени към борба с първите признаци на геронтологични промени в кожата (социалните, психологическите, когнитивните и биологическите аспекти на стареенето). Те помагат за изсветляване и избистряне на кожата, борба с пигментните петна, гладките бръчки. Имат антиоксидантни свойства, облекчават дразненето, възпалението и успокояват кожата.

На място в AGLEA DERMA Beauty Clinic можете да получите професионално мнение относно това кой е най-подходящият продукт за Вашата кожа и да получите мостра от него.

Допълнителна информация относно премиум бранда Teoxane, може да прочетете тук

AGLEA DERMA Beauty Team 🌸

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here