Защо Мезотерапията се превърна в една от най-предпочитаните процедури?

0
1461

Лятото е сезонът, в който повечето от нас желаят да прекарат по-голямата част от времето си под слънчевите лъчи, било то на морския бряг, до басейн, или просто, разхождайки се с любим човек. Изложена под въздействието на слънчевите лъчи обаче, кожата ни се дехидратира и губи част от своята еластичност повече от всякога.

Мезотерапията е нехирургичен метод, чрез който мигновено може да се подобри състоянието на кожата ни. Дори още след първата процедура. Освен това, тя е едно от най-добрите решения за справяне с видимите линии и бръчки по лицето, шията и деколтето, при които е необходимо изглаждане на кожния релеф и взимане на anti-age мерки.

    А какво всъщност представлява тя?

Мезотерапията е съвременен терапевтичен метод, прилаган най-вече в естетичната дерматология, при който чрез множество микроинжекции в дермата се аплицират различни биологично активни вещества – хиалуронова киселина, витамини, пептиди, аминокиселини, антиоксиданти, минерали и други. Ненапразно е наричана „храна за кожата“.

Благодарение на тези биологичноактивни коктейли, се запазва естествената красота на външния ни вид, като освен това кожата става хидратирана, свежа и сияйна.

Освен, че е един от най-добрите методи за справяне с процесите на стареене, Мезотерапията е доста ефективна и в борбата с различните типове косопад – мъжкия тип алопеция, дифузен тип алопеция при жени, метаболитна или стрес-индуцирана алопеция, както и с алопеция в следродилния период.

Локалното прилагане на витамини, минерали, протеини и ензими в скалпа „захранва“ косъма в корена и не позволяват неговото изпускане от космената торбичка. Освен това се подобрява качеството на косъма и се стимулира образуването на нови такива.

Мезотерапията е безболезнен метод, но е възможно микроубожданията да предизвикат известен дискомфорт при някои пациенти, в зависимост от техния праг на чувствителност. Резултатът от процедурата е видим още след първата терапия, но дерматолозите препоръчват да се направи пълен курс от процедури за постигане на максимални резултати – 4 процедури в рамките на месец (по една на седмица).

Ние, от Aglea Derma Beauty Team, сме се погрижили да Ви предоставим оптимални възможности, за да се възползвате от една от любимите си процедури. През юли, процедурата е с -20% отстъпка от цената за единична процедура Мезотерапия. А ако решите да направите пълния курс от процедури на редовна цена (3+1 подарък от нас), получавате като комплимент кремообразната пудра на Teoxane  RECOVER COMPLEXION SPF50.

Ако желаете да получите повече информация относно Мезотерапията, кликнете тук

При въпроси или за предварително записване, на разположение сме на тел: 032 95 00 00 или 089 55 44 050, както и в социалните мрежи Facebook и Instagram

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here