Във форма за летния сезон

0
1084

Сигурни сме, че знаете доста по темата как да влезете в мечтаната форма, чели сте, допитвали сте се до професионалисти, особено с наближаването на лятото. Ние все пак решихме да обобщим една доста полезна информация според нас.

Изключете от менюто си, най-малко за месец, въглехидратите (ориз картофи и др.),  и сладките храни.

Спокойно може да ги замените с доста по-полезни алтернативи на сладкото – сушени плодове, натурален шоколад, мед. И на въглехидратите, защото все пак мозъкът ни се нуждае от тях, за да функционира правилно – патладжан, тиквички, спагети Скуош, сладък картоф.

Консумирайте плодовете под формата на плод, не на фреш.

Знаем, че фрешът е чудесно и бързо решение, но той не съдържа фибри. Изцеждането на сока освобождава захарите в плода и премахва неразградимите фибри.

Зеленчуците на почит, плодовете не чак толкова.

Не прекалявайте в плодовете. Консумирайте по-често такива с ниско съдържание на захар – ягоди, боровинки, праскови, портокали, лимони, авокадо.

Бързо ходене Ако не сте фенове на фитнес залите, ходете пеш. Поне два-три пъти в седмицата практикувайте бързо ходене. Уверяваме ви, че ще усетите разликата, ще се почувствате тонизирани, а и ставите ви ще ви бъдат благодарни.

Чаша топла вода

Консумирайте чаша топла вода сутрин на гладно, с или без лимон – всеки ден. Създайте си този навик и ще стимулирате имунната си система, ще подпомогнете храносмилането, ще изчистите кожата си, ще хидратирате лимфната си система.

Създайте си стимул

Трябва да имате стимул, както за всяко нещо. Създайте си, индивидуално е за всеки от нас. Дали ще е нов по- малък размер панталон или скорошно посещение на мечтана лятна дестинация. Но не си поставяйте недостижими цели!

 Не гладувайте

Не трябва да гладувате. То води метаболизма към икономичен режим, освен това губите мускулна маса. А мускулите са тези, който всъщност горят мазнините. Има разлика между губенето на мазнини и това на килограми. И не на последно място увеличавате апетита си като стоите гладни.

И ако въпреки гореизброеното все още не се чувствате готови за летния сезон 2019, ние – AGLEA Beauty Team имаме още една опция за вас. В клиниката разполагаме със система за скулптуриране на тялото Maximus TriLipo

Освен всичко това диетологът Милена Мулетарова ще допълни екипа ни – AGLEA Beauty Team и всеки закупил пакет стягащи и отслабващи процедури с Maximus Tri Lipo™ ще получи безплатна индивидуална консултация с нея, през месец юни.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here