Анализ и грижа за кожата в Aglea Derma с Лора от Empurple

0
2556

Лора от Empurple ни посети за консултация с дерматолог относно цялостна грижа за кожата. Не крием възхитата си и сме щастливи, че избра нас и ни се довери.

Ето и какво казва тя за нас:

„Досега не съм ви споделяла почти нищо относно процедурите за красота, които съм си правила и си правя  редовно. Реално няма нещо нестандартно – само лазерна епилация и микродермабразио, тоест обезкосмяване и почистване на лицето. Имам желание вече да пробвам и други процедури за лице, например мезотерапия, както и свиване на порите с лазер, така че давам старт на този тип статии. Надявам се да бъдат полезни! Наскоро посетих нов медицински център в Пловдив, в който пробвах интересна процедура. Мястото е Aglea Derma, клиника за естетична и клинична дерматология. Харесва ми обстановката – уютна, топла и изчистена, а отношението приятно и професионално. Има няколко кабинета и няколко манипулационни, така че не е малко студио.“

Лори премина през анализ и визуализация на кожата на лицето със системата „Visia“, направени и разчетени детайлно от д-р Теодор Алексиев. Препоръчаната ѝ процедура беше „Грижа за кожата“ с Oxygeneo+ 3в1. Повече за нея може да прочетете тук.

За начало един от дерматолозите на Aglea Derma, доктор Алексиев ми направи анализ на кожата със системата Visia, която доколкото разбрах я няма другаде в Пловдив. Досега не си бях правила такъв подробен анализ. Чрез две снимки в профил и една анфас излизат резултати относно състоянието на кожата. Реално виждаш всичките си проблеми по кожата, дори и такива, които ще се появят след време, така че не е най-приятното преживяване хаха. Резултатите са доста полезни, при мен се видяха повечко широки пори, пигментации, капилярчета. Могат да се видят също бръчките, неравностите и евентуалното състояние на кожата след няколко години. Беше ми интересно и ми даде добри насоки върху какво да наблягам с грижата за кожата. Според анализа и преценката на дерматолога, който ме прегледа, взехме решение за процедура с апарат OxyGeneo. „

Лора споделя още:

„Определено резултатът от OxyGeneo ме заинтригува и бих повторила. Много ми допада идеята за 3 стъпки, чувствам го като цялостна грижа, вместо да ходя на няколко различни процедури, тук са събрани в една. Мигновеният ефект след процедурата е страхотен, но аз съм изключително доволна и няколко седмици след това. Неравностите по кожата намаляха значително, тенът е изравнен и дори минах на по-лек фон дьо тен, който не е толкова покривен.

Цялата статия, в която Лора споделя подробности за направената от нея процедура, може да прочетете тук.


ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here